JACKS Splitter Soft krůta a husa, 90 g

Varianta

1 055,56 Kč / 1 kg
95,00 Kč

95,00 Kč

1 055,56 Kč / kg

Ihned k odeslání, dodací lhůta 1-3 pracovní dny.
  • Doprava zdarma u objednávek nad 999,00 Kč

  • Snadná a bezpečná platba

  • Bezplatné vrácení zboží

Popis

Váš pes si zaslouží jen dobré věci a s krmivem JACKS Splitter Soft krůta a husa mu je dopřejete. Je vyrobeno z kvalitních surovin a zaručuje vynikající kvalitu a chuťový zážitek, který vašeho mazlíčka potěší. Receptura měkkých pamlsků značky JACKS je omezena na to nejnutnější a neobsahuje zbytečné přísady. S působivým 73% podílem masa nabízejí tyto pamlsky výživnou a chutnou odměnu. Neobsahují lepek ani přidané obiloviny, takže jsou ideální pro psy s citlivým zažíváním. Vyrábějí se v Německu a jsou šetrně sušené na vzduchu, aby si zachovaly přirozenou a plnou chuť. Díky měkké konzistenci jsou ideálním pamlskem pro psy všech věkových kategorií a velmi vysoká míra akceptace zaručuje, že si je váš pes zamiluje.

Popis produktu:

  • Měkký pamlsek pro psy
  • 73% podíl masa pro čistý požitek
  • Bez lepku a přídavku obilovin
  • Vyrobeno v Německu - Kvalita, které můžete důvěřovat
  • Šetrně sušené na vzduchu pro optimální chuť
  • Měkká struktura, vhodná pro všechny věkové kategorie
  • Velmi vysoká akceptace psy

Číslo produktu
1000105422

Složení:

krůtí maso 48 %, husí maso 25 %, brambory 14 %, vedlejší produkty rostlinného původu 10 %, lněná mouka 2 %, jablka 0,5 %, sůl 0,5 %

Doplňkové látky:

Podle výrobce žádné

Analytické složky:

bílkovina 25,3 %, obsah tuku 22,9 %, hrubý popel 7,7 %, hrubá vláknina 0,7 %, vápník 1,68 %, fosfor 1,07 %

Hmotnost vašeho mazlíčka Množství
2 – 5 kg 4 kusy
5 - 10 kg 7 kusů
10 - 20 kg 13 kusů
20 - 30 kg 18 kusů
30 - 40 kg 23 kusů
40 - 50 kg 27 kusů

Při podávání pamlsků berte v úvahu denní dávku krmiva. Při určování množství pamlsků zohledněte také individuální životní podmínky svého psa (výběh, aktivita, plemeno, látková výměna, roční období). Zvířeti vždy zajistěte dostatek čerstvé pitné vody.

JACKS

JACKS sortiment: