Wolfsblut VetLine hypoalergenní - koňské maso

Varianta

6 × 395 g
269,62 Kč / 1 kg
639,00 Kč

639,00 Kč

269,62 Kč / kg

Ihned k odeslání, dodací lhůta 1-3 pracovní dny.
  • Doprava zdarma u objednávek nad 999,00 Kč

  • Snadná a bezpečná platba

  • Bezplatné vrácení zboží

Popis

Proč je Wolfsblut krmivo v konzervě hypoalergenní koňské maso tou správnou volbou pro vašeho psa?

Trpí váš pes svěděním po celém těle, ale zejména v uších? Olizuje a okusuje si tlapky? Nebo trpí zažívacími potížemi a průjmem? Příčinou může být potravinová alergie nebo potravinová intolerance. Alergie je přehnaná reakce imunitního systému na určité bílkoviny. V případě intolerance naopak imunitní systém nehraje roli. Protože jsou však příznaky v obou případech velmi podobné, je návštěva veterináře nezbytná. Po stanovení diagnózy může být eliminační dieta užitečným nástrojem pro určení konkrétních spouštěčů abnormálních fyzických reakcí vašeho psa a pro jejich dlouhodobé vyloučení.

Wolfsblut krmivo v konzervě hypoalergenní koňské maso bylo speciálně vyvinuto tak, aby minimalizovalo počáteční příznaky nesnášenlivosti produktů a živin. Jedná se o specializované krmivo pro dospělé psy, které zmírňuje příznaky nesnášenlivosti potravin a živin spojené s chronickým svěděním, zánětem vnějšího ucha a gastrointestinálními poruchami, jako je IBD (zánětlivé onemocnění střev) nebo kolitida. S jediným zdrojem vysoce kvalitních bílkovin – s koňským masem – Toto krmivo má velmi nízký alergenní potenciál.

Jak podporuje Wolfsblut krmivo v konzervě hypoalergenní koňské maso výživu vašeho psa?

Toto speciální krmivo používá jako jediný zdroj bílkovin koňské maso, které má nízký potenciál pro vznik alergií. Sacharidy pocházejí výhradně z batátů a dýně, což dále snižuje riziko nežádoucích reakcí. Bez přídavku obilovin je krmivo ideální pro psy s citlivým zažíváním.

Proč je Wolfsblut krmivo v konzervě hypoalergenní koňské maso ideální pro eliminační dietu?

Redukovaný seznam složek umožňuje postupně zvyšovat množství složek v krmivu a zjistit, na které složky váš pes konkrétně reaguje. To pomáhá identifikovat spouštěče příznaků a dlouhodobě se jim vyhnout.

Jaké výhody nabízí Wolfsblut krmivo v konzervě hypoalergenní koňské maso vašemu psovi?

Krmivo obsahuje vysoký podíl esenciálních mastných kyselin, které mohou potlačovat zánětlivé reakce. Tím se snižují příznaky alergií a intolerancí. Složení z koňského masa, batátů, dýně a dalších vysoce kvalitních surovin zajišťuje vyváženou a druhově vhodnou stravu.

Podrobnosti produktu:

  • Krmivo v konzervě speciálně vyvinuté pro psy s potravinovými alergiemi a intolerancemi.
  • Doporučeno pro dospělé psy.
  • Hypoalergenní zdroj bílkovin: koňské maso
  • Omezené zdroje sacharidů: Batáty a dýně
  • Vhodné jako eliminační dieta k identifikaci spouštěčů alergií
  • Bez obilovin pro druhově vhodnou stravu
  • Obsahuje esenciální mastné kyseliny na podporu zánětlivých reakcí

Číslo produktu
1000105823

Složení:

kůň 57 %, batáty 8 %, dýně 4 %, rybí olej (zdroj EPA/DHA) 1,7 %, minerální látky, slunečnicový olej (zdroj kyseliny linolové) 0,7 %, vojtěška, Topinambur, mannanové oligosacharidy (prebiotické MOS), fruktooligosacharidy (prebiotické FOS), methylsulfonylmethan (MSM) 0,1 %.
Zdroje bílkovin: koňské maso.
zdroje uhlohydrátů: batáty, dýně.

Doplňkové látky:

Na kg: Nutriční fyziologické přídatné látky: vitamín A (jako retinyl acetát) 2 500 IU, vitamín D3 (jako cholekalciferol) 250 IE, vitamín E (jako all-rac-alfa-tokoferyl acetát) 25 mg, biotin 25 mg, zinek jako oxid zinečnatý 20 mg, měď (jako síran měďnatý pentahydrát) 1 mg, jód (jako jodát vápenatý, bezvodý) 0,75 g

Analytické složky:

hrubá bílkovina 10 %, hrubý tuk 4,5 %, hrubý popel 3 %, hrubá vláknina 0,5 %, vápník 0,25 %, fosfor 0,18 %, omega-6 mastné kyseliny 1,5 %, omega-3 mastné kyseliny 1 %, kyselina linolová 1 %, EPA/DHA* 0,25 %, vlhkost 80 %.
*kyselina dokozahexaenová/kyselina eikosapentaenová

Hmotnost psa Množství krmiva na den
1 – 5 kg méně než 430 g
5 - 10 kg 430 - 725 g
10 - 20 kg 725 – 1215 g
20 - 30 kg 1215 – 1645 g
více než 30 kg více než 1 645 g


Pokud se sníží nesnášenlivost živin, lze používat po dobu 3–8 týdnů, pokud příznaky nesnášenlivosti ustoupí, lze používat po neomezenou dobu.

Upozorňujeme, že dietní základní krmiva mohou pouze podpořit veterinární léčbu, nikoli ji nahradit. Doporučujeme, abyste se před použitím a prodloužením doby krmení poradili s veterinářem. Uvedená množství by měla sloužit pouze jako vodítko a množství krmiva by mělo být upraveno podle individuálních potřeb vašeho psa. Každý pes je jedinečný a optimální množství krmiva závisí na mnoha faktorech, jako je věk, pohlaví, aktivita, metabolismus a prostředí.

Poskytněte zvířeti neomezený přístup k vodě.

Skladujte v chladu a suchu. Po otevření uchovávejte max. Skladujte v chladničce po dobu 24 hodin.